Atamaya Esas Eski Hükümlü/TMY Statüsünde Sürekli İşçi (Temizlik Görevlisi) Alım Sonuçları ve Göreve Başlamaya İlişkin Duyuru (04.04.2023)

1- Üniversitemiz bünyesinde istihdam edilecek 4 (dört) açık iş sayısında eski hükümlü/TMY statüsünde sürekli işçi (temizlik görevlisi) alımı ile ilgili olarak, 27.03.2023 tarihinde Üniversitemiz sınav komisyonunca yapılan sözlü sınavda başarılı adayların açık iş sayısından fazla olması nedeniyle, “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul Ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” in 16’ınci maddesinin 3’üncü bendine dayanılarak 04.04.2023 tarihinde saat 11:00’da Rektörlük binası 4. kat toplantı salonunda noter tarafından açık iş sayısı kadar asıl ve aynı sayıda yedek adayı belirlemek için kura çekim işlemi yapılmıştır.

2- Yapılan sözlü sınav ve noter kurası sonucunda asıl ve yedek olarak belirlenen adaylara ait liste ve kazanan adaylardan istenen belgeler aşağıda belirtilmiş olup, asıl olarak kazanan adayların 19.04.2023 Çarşamba günü mesai bitimine kadar evraklarını Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı’na şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Evraklarını süresi içerisinde teslim etmeyen adaylar haklarından feragat etmiş sayılacaktır.

3- Yerleştirme işlemi yapılan ve ataması yapılanlardan 30 gün içerisinde göreve başlamayanlar (doğum, hastalık, askerlik vb. nedenlerle göreve başlayamayacak durumda olanlar hariç) ile atanma şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılarak göreve başlatılmayanların ya da göreve başlatılıp da sonradan atama şartlarını taşımadığı anlaşılanların yerine yedek listenin ilk sırasındaki kişiden başlamak suretiyle aranan şartları haiz olanlardan atama yapılabilecektir.

Duyuru tebliğ mahiyetinde olacağından ayrıca kişilere tebligat yapılmayacaktır.

Kazanan Adaylardan İstenilen Belgeler

1-      Başvuru formu (erişmek için TIKLAYINIZ)

2-      (4,5x6) ebadında 6 adet fotoğraf

3-      Nüfus kayıt örneği (e-devletten alınabilir)