Eski Hükümlü/TMY Statüsünde Sürekli İşçi (Temizlik Görevlisi) Alım İlanı İŞKUR Üzerinden Başvuru Yapanlara İlişkin Duyuru

1. Üniversitemize 4 (Dört) eski hükümlü/TMY statüsünde sürekli işçi (temizlik görevlisi) alınacaktır.

2. İŞKUR'a yapılan müracaatlar sonucunda temizlik görevlisi ilanına 11 (onbir) kişi başvurmuştur. (Başvuran aday listesi için TIKLAYINIZ.)

3. İŞKUR üzerinden başvuru yapan adaylar, 20.03.2023 tarihi mesai bitimine kadar aşağıdaki belgeleri Ordu Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

- Nüfus cüzdanı fotokopisi

- Eski hükümlü veya terörle mücadelede yaralanan (TMY) belgesinin aslı veya noter tasdikli örneği (Aslı gösterilmek kaydıyla Kurumumuzca da tasdik edilmiş sureti kabul edilecektir.)

- Mezuniyet belgesinin aslı veya noter tasdikli örneği (Aslı gösterilmek kaydıyla Kurumumuzca da tasdik edilmiş sureti kabul edilecektir.)

- İkametgâh belgesi (E-devlet üzerinden alınabilir.)

- Askerlik durum belgesi (E-devlet üzerinden alınabilir.)

- Adli sicil kaydı (E-devlet üzerinden alınabilir.)

- SGK hizmet dökümü (E-devlet üzerinden alınabilir.)

4. Kamu Kurum ve Kuruluşlarının İşçi İstihdamı Hakkında Genelgesinde “Kurumların kuraya tabi taleplerine başvuru yapan aday sayısının açık iş sayısının dört katını aşmaması halinde herhangi bir kura çekilmeksizin başvuru şartlarını taşıyan tüm adaylar sınava alınır.” hükmü uyarınca kura çekimi yapılmayacaktır.

5. Başvuran adaylara ilişkin başvuru şartlarını sağlayanlar sözlü sınava katılmaya hak kazanacaklardır.

6. Sözlü sınava katılmaya hak kazananların isimleri, sözlü sınav tarihi, saati, yeri, sonuçları, asıl ve yedek adayların belirlenmesine ilişkin yöntemler ve diğer her türlü duyurular https://www.odu.edu.tr adresinden duyurulacaktır. Bunun için adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacaktır. Bu ilan tebligat yerine geçecektir.

İlanen duyurulur.

Detaylı Bilgi İçin: Tel : 0452 226 52 00  Dahili : 2462-2463-2464