Sözleşmeli Personelin Kadroya Geçirilmesine İlişkin Duyuru

SÖZLEŞMELİ PERSONELİN KADROYA GEÇİRİLMESİNE İLİŞKİN DUYURU

Üniversitemiz birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesine göre sözleşmeli statüde görev yapan personelimizin 26 Ocak 2023 tarihli ve 32085 sayılı Resmi Gazete ’de yayımlanan 7433 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve Bazı Kanunlar ile 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun kapsamında kadroya geçirilmelerine ilişkin başvuru ve atama sürecine dair açıklamalar aşağıdaki gibidir.

Başvuru Tarihi

26 Ocak 2023-27 Şubat 2023 (Mesai Bitimi)

Başvuru Yeri

Ordu Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı

Başvuru Şartları

1) 28 Kasım 2022 tarihi itibarıyla Üniversitemizde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi uyarınca görev yapıyor olmak,

2) 657 sayılı Kanunun 48’ inci maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak.

Başvuruda İstenilen Belgeler

1) Sözleşmeli personelden kadroya geçiş talep dilekçesi, (Tıklayınız

2) Sözleşmeli personel olarak göreve başladığı tarihten itibaren öğrenim durumlarını gösteren mezuniyet belgeleri (Karekodlu e-devlet çıktısı),

3) SGK hizmet dökümü (karekodlu e-devlet çıktısı),

4) Hazırlık sınıfı okuyanlar için onaylı öğrenim belgesi,

5)  Adli sicil kaydı belgesi (karekodlu e-devlet çıktısı),

6) Görevine devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığına dair sağlık raporu (Ruh sağlığı ve hastalıkları uzman hekimlerince verilmesi gerekmektedir.),

7) Askerlik durum belgesi (erkek adaylar için),

8) Mal bildirim formu (arkalı önlü tek sayfa halinde el yazısıyla doldurulacaktır.) (tıklayınız.)

Atama Takvimi

1) Kadroya atanma talebinde bulunan personelin atama işlemleri 27 Mart 2023 tarihine kadar tamamlanacak olup, atama onayları birimlerine gönderilecektir.

2) Askerlik, doğum, evlat edinme, görevlendirme, ücretsiz izin gibi nedenlerle görevlerinde bulunmayanlar hakkında; bu süreler göreve döndükleri tarihten itibaren başlayacaktır.

UYARI:

1) Atama işlemlerine esas olmak üzere gerçeğe aykırı belge verdiği ya da beyanda bulunduğu veya eksik evrak verdiği sonradan tespit edilenlerin atamaları iptal edilecek olup, atama işlemleri için talep edilen evrakların eksik ya da hatalı ibraz edilmesi durumunda sorumluluk personele aittir.

2) Sözleşmeli statüde göreve başlarken, hakkında 17.04.2021 tarihli 31457 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren "Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu"nun 3. maddesinin 1. fıkrası uyarınca arşiv araştırması yapılmayan personel hakkında öncelikle arşiv araştırması yapılacaktır.

Eklenme Tarihi : 31-01-2023 16:28:31