Görevde Yükselme Sözlü Sınav Sonuçları Hakkında Duyuru (18.01.2024)

“Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Yönetmeliği" hükümleri uyarınca Üniversitemiz idari personeline yönelik, görevde yükselme yazılı sınavı Karadeniz Teknik Üniversitesi ile Üniversitemiz arasında imzalanan protokol gereğince, Karadeniz Teknik Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜ UZEM) tarafından 02.12.2023 tarihinde yapılmıştır.

Üniversitemiz idari personelinin yazılı sınav sonuçlarının değerlendirilmesi neticesinde sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar için Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği’nin 13’üncü maddesi uyarınca sözlü sınav 16.01.2014 tarihinde gerçekleştirilmiştir. İlgili Yönetmeliğin 13/2 maddesi uyarınca sözlü sınavda yüz üzerinden en az yetmiş puan almış olmak kaydıyla en yüksek puandan aşağı doğru puanlar sıralanmak suretiyle sınav sonuçlandırılmıştır. Buna göre adayların sözlü sınav puan ve başarı durumu belirlenmiş olup, buna ilişkin liste Ek’te yer almaktadır.

Adaylar sözlü sınava yönelik olarak varsa itirazlarını, sınav sonuçlarının ilan tarihinden itibaren  5 (beş) iş günü içerisinde (24.01.2024 tarihi mesai bitimine kadar) Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına yazılı olarak yapabilecektir. Olası itirazların değerlendirilmesinin sonucunda ilgili yönetmeliğin 14. maddesi uyarınca yazılı ve sözlü sınav puanlarının aritmetik ortalaması esas alınmak suretiyle kesin sonuçlar Üniversitemiz web sayfasında ayrıca ilan edilecektir.

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Eklenme Tarihi : 18-01-2024 15:12:00