Görevde Yükselme Sınavı Kesinleşen Yazılı Sınav Sonuçları ve Sözlü Sınav Duyurusu

Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri gereğince Karadeniz Teknik Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafınca 02.12.2023 tarihinde yapılan görevde yükselme yazılı sınav sonuçlarına itiraz süreci tamamlanmış olup, kesinleşen yazılı sınav sonuçları ve sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylara ilişkin liste için TIKLAYINIZ.

Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği’nin 13’üncü maddesi gereğince; yazılı sınavda en yüksek puan alan adaydan başlamak üzere ilan edilen kadro sayısının beş katına kadar aday sözlü sınava katılmaya hak kazanmış olup, ilan edilen kadrolara atamalarının yapılması için Rektörlüğümüz Sınav Kurulu tarafından yapılacak olan sözlü sınava katılmaları ve başarılı olmaları şarttır.

Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar, 16 Ocak 2024 Salı günü saat 13.30’da Cumhuriyet Yerleşkesi Rektörlük Binası Senato Odası 6. Kat’ta sözlü sınava alınacaktır.

Adaylar 13.15’te sözlü sınav için belirlenen senato odasının yanında yer alan bekleme salonunda hazır bulunacaktır. 13.30’dan sonra gelen adaylar salona alınmayacaktır.

Belirlenen tarih ve saatte sınava girmeyen aday sözlü sınav hakkını kaybedecektir.

Sınav yapılan alanda kamera kayıtları yapılacaktır.

Görevde Yükselme Sözlü Sınavı Takvimi

Sözlü Sınav Yeri

Ordu Üniversitesi Rektörlük Binası Senato Odası 6. Kat

Sözlü Sınav Tarihi ve Saati

16 Ocak 2024 / 13.30

Sözlü Sınav Sonuçlarının İlan Edilmesi

18 Ocak 2024

Sözlü Sınav İtirazlarının Alınması
(Personel Daire Başkanlığına Şahsen Dilekçe İle Yapılacaktır)

5 İş Günü (18-24 Ocak 2024)

Sözlü Sınav Sonuçlarına Yapılan İtirazların Sınav Kurulunca Değerlendirilmesi

25 Ocak-7 Şubat 2024

Kesinleşen Aday Listelerinin İlan Edilmesi*

09 Şubat 2024

* Sözlü sınava herhangi bir itiraz olmaması halinde kesinleşen aday listeleri 25 Ocak 2024 tarihinde ilan edilecektir.

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Eklenme Tarihi : 02-01-2024 15:10:20